Domů  >  Sady k zapůjčení  >  Vesmír / Město  >  LEGO City 60228 Start vesmírné rakety

LEGO City 60228 Start vesmírné rakety

Dopřejte svým malým kosmonautům dobrodružství ve vesmíru na misích inspirovaných opravdovými projekty NASA. Úžasná sada LEGO® City 60228 Start vesmírné rakety nabízí modulární vícestupňovou raketu s kokpitem, tryskami a úložnými moduly, a navíc taky jednokolejnou trať se zastávkami u rakety, u výzkumné oblasti s cvičištěm a u řídicí věže. Součástí stavebnice je také startovací rampa s otevíracími rameny, kosmické vozítko s pohyblivým ramenem, řídicí věž s odnímatelným oknem, rozkládací funkcí a funkcí odpočítávání. Pro více interaktivních možností si děti mohou se stavebnicí hrát v kombinaci s mobilem s aplikací City Explorers.

Cena: 700 Kč / 30 dní

Počet kostek: 837

Doporučený věk: 7+

  • Obsahuje 6 LEGO® City minifigurek: 2 astronauty, 2 vědce, ředitele a pozemního technika, a navíc figurku robota.
  • Nabízí modulární, vícestupňovou raketu inspirovanou NASA, kterou lze upravit různými způsoby pomocí modulů trysek, úložiště a kokpitu pro 2 minifigurky. Navíc v sadě najdeš kosmické vozítko s pohyblivým ramenem, vesmírný teleskop se skládacími solárními panely, lupu, a navíc jednokolejnou trať se 2 vozy a několika zastávkami.
  • Dále stavebnice obsahuje řídicí věž s odnímatelným oknem, 2 stoly s monitory, velkoplošnými obrazovkami pro odpočítávání a monitorování teleskopu a prostorem pro vložení mobilního telefonu, a navíc taky startovací rampu s otevíracími rameny pro raketu a výzkumnou oblast s dlaždicí, kterou zdobí tajemný symbol.
  • Zastav vozy na jednokolejce, otevři brány a nastup nebo vystup.
  • Zaměř robotův skener na tajemný symbol, ať ho můžou vědci řádně probádat.
  • Otevři ramena startovací rampy, zažehni motory a započni svou vesmírnou misi.
  • Stojící raketa měří přes 42 cm na výšku, 11 cm na šířku a 6 cm do hloubky.

Galerie